Mañana - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van marie-louise koster - WaarBenJij.nu Mañana - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van marie-louise koster - WaarBenJij.nu

Mañana

Door: marielouisekoster

Blijf op de hoogte en volg marie-louise

29 April 2011 | Nederland, Eindhoven

Ja,morgen is het dan zover!Morgenvroeg om 7 uur ,(busje komt zo) naar charleroi alwaar wij om 11.05 zullen vliegen naar Bairritz.Verwacht om ongeveer 18.00 in de albergue aan te komen .Houd jullie op de hoogte ,groetjes en Ultreia!

• 29 April 2011 - 22:55

Anja:

Heeeeeeel veeeeeeel succes en plezier! Geniet ervan! Wij houden hier de boel in de gaten! :-P

Leuk om zo op de hoogte te blijven. We horen graag je verhalen als je weer thuis bent!

Greetz!

• 30 April 2011 - 07:37

Willeke:

Hey Kanjer,

Een hele fijne, mooie en inspirerende reis toegewenst:-)
    Dikke kus, Willeke

• 01 Mei 2011 - 09:45

Mieke Bloemenwinkel:

succes meid kei knap van je ik blijf je volgen hihi